VIDEO/ Câștigătorii Eurovision și-au vândut trofeul. Banii vor fi donați pentru dotarea armatei ucrainene

30 mai 2022, 09:28 Divertisment 328
Trofeul Eurovision 2022.  Sursa: BBC

Grupul muzical ucrainean Kalush Orchestra, care a câștigat concursul Eurovision, a vândut trofeul, duminică, la licitație, banii urmând să fie donați armatei ucrainene. Trofeul Eurovision a fost adjudecat, la licitația desfășurată pe Instagram, pentru suma de 900.000 de dolari.

Cântăreții ucraineni au mai anunțat că vor face un turneu în Europa pentru a strânge fonduri pentru Ucraina. Kalush Orchestra a câștigat concursul Eurovision, pe 15 mai, cu piesa „Stefania". A fost primul eveniment cultural major la care au participat ucrainenii de la începutul războiului, în februarie.

„Suntem recunoscători fiecăruia dintre voi care a donat fonduri pentru această licitație, și mai ales echipei Whitebit, care a răscumpărat cupa cu 900.000 de dolari și de acum a devenit deținătorii de drept ai trofeului noastru”, a scris grupul pe pagina lor de Facebook.

Pentru a participa, cei care au licitat au adus o contribuție de 5 € în contul bancar al fundației. După încheierea extragerii, s-a ales câștigătorul cu ajutorul unui randomizator.

Anatol
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media