FOTO/ Un minor ce se plimba cu bicicleta, lovit de o mașină în satul Niorcani. IP Soroca: Băiatul de 7 ani nu a cedat trecerea automobilului ce se deplasa din partea dreaptă

4 august 2022, 11:37 Societate 123
Accident la Soroca.  Sursa: IP Soroca

Un minor s-a ales cu leziuni ușoare după ce, în timp ce se plimba cu bicicleta prin localitate, a fost lovit de un Mitsubishi. Potrivit poliției, de impact se face vinovat copilul care nu a cedat trecerea autovehicolului ce se deplasa din partea dreaptă care, potrivit Regulamentului Circulației Rutiere, are prioritate la intersecţia drumurilor de semnificaţie echivalentă. Incidentul s-a produs în seara zilei de ieri în satul Niorcani din raionul Soroca.

Polițiștii au stabilit preliminar că, la intersecția unui drum cu semnificaţie echivalentă, băiețelul, în vârstă de 7 ani, nu ar fi cedat trecerea automobilului ce se deplasa din partea dreaptă, în urma căruia a fost accidentat de un Mitsubishi, condus regulamentar de un tânăr de 29 de ani, locuitor al raionului Soroca.

În urma impactului, biciclistul a fost examinat de către echipajul SAMU și transportat la S.R. Soroca, unde i s-a stabilit diagnoza escoriații în regiunea cutiei toracică.

Conducatorul automobilului fiind supus testării alcoolscopice cu aparatul „DRAGER” s-a stabilit că acesta nu era în stare de ebrietate.

Pe caz sunt întreprinse acțiuni pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.

De menționat că, bicicleta poate fi condusă pe drumurile publice doar de către persoanele care au împlinit vârsta de 14 ani.


Alina
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media