Sara Minkara, consilieră pentru drepturile internaționale ale persoanelor cu dizabilități, vine în Republica Moldova

10 august 2022, 17:40 Politică 117
Sara Minkara.  Sursa: psmag.com

Sara Minkara, Consilier special pentru drepturile internaționale ale persoanelor cu dizabilități, va efectua o vizită în Moldova în perioada 11-12 august. Doamna Minkara conduce strategia cuprinzătoare a Departamentului de Stat al SUA de promovare și protecție a drepturilor persoanelor cu dizabilități din întreaga lume.

În Moldova, Consilierul special pentru drepturile internaționale ale persoanelor cu dizabilități, Sara Minkara va avea întrevederi cu oficiali guvernamentali și reprezentanți ai societății civile pentru a afla mai multe despre eforturile acestora de a sprijini persoanele cu dizabilități din Moldova.

De asemenea, ea se va întâlni cu persoane cu dizabilități, inclusiv cu cele care au fost strămutate din cauza conflictului din Ucraina.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media