Incendiu la benzinărie din capitală. IGSU: Două persoane au primit arsuri de gradul III

14 august 2022, 18:18 Societate 508
Incendiu, benzinarie.  Sursa: Captură ecran

Un autovehicul a luat foc în urma alimentării cu gaz la o stație Peco de pe strada Melestiu 20/2 din capitală. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, două persoane au primit arsuri de gradul III.

În după amiaza zilei de 14 august angajații IGSU au fost solicitați să intervină după ce un autovehicul a luat foc în urma alimentării cu gaz,

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 17:20. La fața locului pentru intervenție au fost trimise patru echipe de salvatori și pompieri.

Ajunși aceștia au stabilit că focul a cuprins salonul autoturismului. În urma incendiului conducătorul auto și o femeie pasager au primit arsuri de gradul III. Aceștia au primit îngrijiri la fața locului, oferite de echipajul medical de urgență, după care au fost transportați la spital.

Pompierii au reușit să lichideze incendiul fără ca acesta să obțină răspândire.

Potrivit primelor informații autoturismul s-a aprins după ce acesta ar fi fost alimentat.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite. Cazul este cercetat de organele competente.

Diana
publicat de:
Diana Severin
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media