Incendiu la benzinărie din capitală. IGSU: Două persoane au primit arsuri de gradul III

14 august 2022, 18:18 Societate 448
Incendiu, benzinarie.  Sursa: Captură ecran

Un autovehicul a luat foc în urma alimentării cu gaz la o stație Peco de pe strada Melestiu 20/2 din capitală. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, două persoane au primit arsuri de gradul III.

În după amiaza zilei de 14 august angajații IGSU au fost solicitați să intervină după ce un autovehicul a luat foc în urma alimentării cu gaz,

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 17:20. La fața locului pentru intervenție au fost trimise patru echipe de salvatori și pompieri.

Ajunși aceștia au stabilit că focul a cuprins salonul autoturismului. În urma incendiului conducătorul auto și o femeie pasager au primit arsuri de gradul III. Aceștia au primit îngrijiri la fața locului, oferite de echipajul medical de urgență, după care au fost transportați la spital.

Pompierii au reușit să lichideze incendiul fără ca acesta să obțină răspândire.

Potrivit primelor informații autoturismul s-a aprins după ce acesta ar fi fost alimentat.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite. Cazul este cercetat de organele competente.

Diana
publicat de:
Diana Severin
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media