Șefa statului a discutat cu congresmenul american Eric M. Swalwell: Situația de securitate din regiune și relațiile moldo-americane, printre subiectele abordate

3 august 2022, 12:32 Politică 66
Șefa statului a discutat cu congresmenul american Eric M. Swalwell.  Sursa: presedinte.md

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, s-a întâlnit, astăzi,cu congresmenul american Eric M. Swalwell. Cei doi oficiali au discutat despre situația de securitate din regiune, despre relațiile moldo-americane și despre cooperarea bilaterală.

Șefa statului a subliniat importanța sprijinului de care a beneficiat Moldova din partea SUA pe parcursul anilor atât pentru consolidarea instituțiilor democratice, cât și pentru dezvoltarea economică.

Lidera de la Chișinău și-a exprimat speranța că Statele Unite ne vor ajuta și în depășirea actualelor crize economice și energetice, amplificate de războiul din Ucraina.

„Congresmenul Eric M. Swalwell a apreciat eforturile autorităților de a realiza reformele-cheie, a combate corupția și a apropia țara de Uniunea Europeană, și ne-a asigurat de sprijinul Statelor Unite în acest demers”, menționează instituția prezidențială într-un comunicat de presă.

Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media