VIDEO/ Valentin Cebotari nu mai este membru al PAS în CMC. Roman Cojuhari: „Regretăm această situație”

18 august 2022, 11:41 Politică 1012
Valentin Cebotari.  Sursa: durlesti.primariamea.md
Președintele fracțiunii Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Roman Cojuhari, a anunțat astăzi, 18 august, că formațiunea se disociază de membrul Valentin Cebotari, venit în Consiliul Municipal Chișinău (CMC) din partea Blocului ACUM.

„Fracțiunea CMC menționează că Valentin Cebotari nu mai este repreznentant al PAS. Regretăm aceasta situație, dar fracțiunea PAS a venit cu promisiunea unui șir de standarde. Ne disociem de Valentin Cibotari. Sunt chestii strict interne de partid și vă rog frumos să luați act de cele declarate, a anunțat Roman Cojuhari.

La 23 iunie, liderul „Democrația Acasă”, Vasile Costiuc, a publicat un live pe pagina sa de Facebook în care a dezvăluit că din Zona economică liberă „Expo-Business-Chișinău” sunt furate bunuri și se apelează la contrabandă, iar acest fapt ar fi realizat de către Valentin Cebotari, care ar îndeplini interimatul funcției de șef al ZEL și este liderul organizației teritoriale PAS Durlești.

Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media