VIDEO/ Șefa statului, Maia Sandu, primită de președintele României, Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni

23 februarie 2023, 15:01 Politică 121
Președinta Maia Sandu și omologul român, Klaus Iohannis.  Sursa: Administrația Prezidențială a României

Șefa statului, Maia Sandu, a fost primită astăzi, 23 februarie, la Palatul Cotroceni, de preşedintele României, Klaus Iohannis.

Potrivit Administrației Prezidențiale a României, consultările politice ale preşedinţilor Klaus Iohannis şi Maia Sandu se înscriu în cadrul cuprinzător al cooperării strânse în plan bilateral şi european, precum şi al susţinerii clare şi ferme a României pentru Republica Moldova şi pentru rezilienţa sa.

„În cadrul discuţiilor vor fi abordate proiectele comune de interes strategic în domeniile energie, transporturi, sănătate, educaţie sau societate informaţională, cu accent pe iniţiativele menite să conecteze Republica Moldova cu spaţiul Uniunii Europene, cu beneficii reale şi concrete pentru cetăţenii Republicii Moldova. Vor fi discutate, totodată, stadiul şi sprijinul României privind parcursul european al Republicii Moldova”, arată Administraţia Prezidenţială.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media