METEO/ Vremea înnorată și ploioasă domină astăzi

9 mai 2023, 07:13 Mediu 115
Primăvara aduce nori gri pe cer, dar natura înflorește.  Sursa: replicamedia.md

Temperaturi mai scăzute decât media sezonului și precipitații slabe, însoțite de un cer complet acoperit.

Astăzi, marți, 9 mai, vremea se menține răcoroasă și predominant înnorată. Temperatura maximă va fi de 12°C, cu 8°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă. Noaptea, termometrele vor indica o temperatură minimă de 6°C, cu 2°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă.

Cerul va fi acoperit în proporție de 100%, iar precipitațiile vor avea o intensitate de 0.15 milimetri pe oră sub formă de ploaie. Soarele va răsari la ora 05:45 și va apune la ora 20:16.

Vântul va sufla dinspre ESE (est-sud-est), cu viteza medie de 3.54 metri pe secundă și rafale care pot ajunge până la 8.08 metri pe secundă.

Mâine și poimâine vremea se anunțã a fi în mare parte clarã, cu temperaturi ce vor crește ușor fațã de cele înregistrate astãzi.

Delia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media