VIDEO/ Igor Dodon: „Eu să fi avut 62 de mandate în Parlament, atunci în 4 ani totul în țara asta ar fi înflorit”

2 decembrie 2021, 08:30 Politică 360
Igor Dodon în studioul Primul în Moldova.  Sursa: captură video

Liderul socialiștilor se propune din nou să consulte noua guvernare, îi cere Maiei Sandu să se întâlnească cu Vladimir Putin și afirmă că dacă ar fi avut majoritatea actuală PAS, Moldova în 4 ani ar fi înflorit. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei emisiuni la postul de televiziune afiliat socialiștilor, Primul în Moldova.

Dodon spune că Moldova este obligată să aibă relații bune cu Rusia și cere noii guvernări „să discute cu rușii”. De asemenea, fostul președinte crede că Maia Sandu ar trebui să-l sune pe liderul de la Kremlin și să ceară o întrevedere oficială. În același timp, Dodon regretă că nu mai este la guvernare.

„Uitați-vă, eu să fi avut 62 de mandate în Parlament, atunci în 4 ani totul în țara asta ar fi înflorit. Iată, ei au 60 și ceva de mandate, folosiți această șansă istorică nu pentru sine și rude, pentru a le oferi locuri de muncă, dar folosiți-le pentru țară. Această perioadă repede va trece, iar pe urmă vă veți aminti și veți spune: trebuia totuși să facem. Iată de ce, eu tare sper și le urez ca să coboare cu picioarele pe pământ și să folosească această încredere care a fost, dar care nu mai este, dar să o folosiți spre binele țării”, a declarat Dodon.

În același timp, liderul socialiștilor crede că ar putea fi util noii guvernări de la care cere comunicare. Totul pentru binele țării, afirmă Dodon.

„Comunicați cu noi, sunt gata măcar și mâine, să ne așezăm la discuții, să ajut, fără public, nu am nevoie de medalii, ori altceva. Eu vreau ca oamenii să trăiască bine, iar dacă pentru asta trebuie să discutăm cu președintele, discut fără probleme. A trebuit să plec din Parlament ca să nu vă enervez, haideți, am făcut și asta, numai haide împreună să mergem înainte”, a încheiat Dodon.


Cristian
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informatii de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media