50 de tone de porumb, distruse în urma unui incendiu la un elevator de uscare a cerealelor, la Leova

16 noiembrie 2021, 11:08 Agricultură 96
Incendiu la Leova.  Sursa: IGSU/ Facebook

Un incendiu a izbucnit, în seara zilei de 15 noiembrie, la 18:35, într-un elevator de uscare a cerealelor pe teritoriul unei întreprinderi în preajma localității Iargara, raionul Leova, în urma căruia au fost afectate 50 de tone de porumb.

Potrivit informațiilor preliminare înregistrate de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență (IGSU) al MAI, focul a cuprins acoperișul elevatorului în care era depozitat porumb.

La fața locului pentru stingerea arderii au intervenit șase echipe de pompieri, care ajunși au stabilit că într-un elevator de metal mocnesc mai multe tone de porumb uscat.

Procesul de mocnire a fost localizat către ora 21:00, iar focarul a fost lichidat complet către ora 23:23.

Datorită intervenției pompierilor focarul nu s-a răspândit la alte obiective și construcții pe teritoriul întreprinderii, iar procesul de mocnire a afectat circa 50 tone de porumb depozitate în interiorul elevatorului. Nici o persoană nu a avut de suferit.

Circumstanțele și cauza urmează a fi stabilite ulterior. În ultimele 24 de ore angajații IGSU au intervenit în 53 situații de risc.

Alina
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media