Maia Sandu pleacă la Bruxelles, unde va participa la cel de-al șaselea Summit al Parteneriatului Estic

13 decembrie 2021, 13:06 Politică 115
Maia Sandu.  Sursa: Replica Media

Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, se va afla în zilele de 14-15 decembrie la Bruxelles, unde va participa la cel de-al șaselea Summit al Parteneriatului Estic (PaE). Pe durata vizitei sunt planificate mai multe întrevederi cu șefi de state și de guverne din țările PaE și UE, precum și cu înalți oficiali ai Uniunii Europene.

Pe 14 decembrie, Președinta Maia Sandu va ține un discurs în deschiderea celei de-a zecea reuniuni a CORLEAP - Conferința autorităților regionale și locale din Parteneriatul Estic, care întrunește primari și lideri locali din regiune și din statele europene. Pe 15 decembrie, șefa statului va participa, alături de omologii săi din alte țări, la Summitul Parteneriatului Estic, unde de asemenea va ține un discurs.

Din delegația Republicii Moldova mai fac parte Cristina Gherasimov, Secretar General al Aparatului Președintelui, Nicu Popescu, viceprim-ministru, ministru al Afacerilor Externe și Integrării Europene și Ambasadoarea Daniela Morari, șefa Misiunii Republicii Moldova pe lângă Uniunea Europeană.

Anastasia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media