VIDEO/ Irina Rimes a lansat împreună cu rapperul român Grasu XXL piesa „Pentru totodeauna”

1 noiembrie 2021, 20:27 Muzică 281
Irina Rimes.  Sursa: Captură de ecran

La o lună distanță de la lansarea colaborării alături de Jah Khalib, interpreta din Republica Moldova, Irina Rimes, lansează varianta în limba română a piesei „Navsegda” - „Pentru totdeauna”, cu rapperul român Grasu XXL.

„Piesa inițială a fost scrisă în limba rusă pe versurile Darei, pe care eu le-am pus pe muzică, ai ieșit o piesa atât de frumoasă încât ne-am gândit să o facem și în limba română. Cotoi a trimis-o către Grasu XXL să o asculte și s-a legat totul foarte rapid. Există piese la care trebuie să te chinui să le bagi într-o zonă sau să le scoți dintr-o zonă, să faci strategii de promovare sau pur și simplu să ai emoții în legătură cu ce se va întâmpla cu piesa în chestiune, dar pentru piesa asta totul a mers ca pe roate. Totul s-a întâmplat atât de natural și neforțat încât mă bucur că a apărut ca să ne facă, cel puțin nouă, viața mai frumoasă”, a scris Irina pe Instagram.

La numai două ore de la lansarea pe Youtube, videoclipul oficial al piesei a acumulat peste 40 de mii vizionări.

Diana
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media