Cadavrul unui bărbat, depistat într-o locuință ce a fost cuprinsă de flăcări, la Brăviceni: Identitatea victimei încă nu a fost stabilită

26 ianuarie 2023, 09:38 Societate 122
intervenția pompierilor.  Sursa: IGSU

Cadavrul unui bărbat a fost depistat de angajații IGSU ce au fost solicitați să stingă un incendiu ce a izbucnit într-o casă de locuit din satul Brăviceni, raionul Orhei. Identitatea acestuia încă nu a fost stabilită.

În dimineața zilei de 26 ianuarie pompierii din raionul Orhei au intervenit pentru a lichida un incendiu izbucnit într-o casă de locuit din localitatea Brăviceni. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 07:51.

Pentru stingerea flăcărilor la fața locului a fost îndreptat un echipaj de salvatori. A

junși, angajații IGSU au stabilit că arderea a izbucnit în interiorul locuinței. În timpul misiunii, pompierii au depistat cadavrul unui bărbat, identitatea acestuia se stabilește.

Focul a fost localizat către ora 08:18, incendiul fiind lichidat complet la ora 8:35. Flăcările au distrus mai multe bunuri materiale din interiorul casei.

Circumstanțele și cauza producerii incendiului urmează a fi stabilite.

În ultimele 24 de ore salvatorii și pompierii au intervenit în 19 situații de risc.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media