O nouă surpriză la Cupa Mondială din Qatar: Spania a fost eliminată de Maroc în optimile de finală

6 decembrie 2022, 20:41 Sport 139
Cupa Mondială, 2022.  Sursa: Guliver/ Getty Images

Marocul a reușit o calificare surprinzătoare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de fotbal din Qatar, după ce a învins în optimi Spania, după executarea loviturilor de departajare, scrie Hotnews.

Spaniolii au început bine meciul, având o posesie mare și ratând mai multe situații bune de a marca. Marocanii au ieșit de mai multe ori pe contraatacuri periculoase, dar fără a debloca tabela de marcaj.

Scorul de 0-0 s-a menținut și după cele două reprize suplimentare de câte 15 minute, iar loteria loviturilor de departajare a decis calificarea în sferturi.

Spaniolii au ratat toate cele trei lovituri de la 11 metri executate, prin Sarabia, Soler și căpitanul Busquets.

Pentru Maroc au transformat Sabiri, Ziyech și Hakimi, iar Benoun a ratat.

Selecționata antrenată de Walid Regragui se califică în sferturile de finală ale CM 2022 din Qatar și așteaptă meciul dintre Portugalia și Elveția pentru a-și afla viitoarea adversară.


Diana
publicat de:
Diana Severin
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media