VIDEO/ Cele mai noi seriale thriller ce vor apărea în 2021 și 2022

11 iunie 2021, 14:50 Film 317
The tourist.  Sursa: newsouthaustralia.com

Indiferent dacă preferați thrillere despre relații, politică, teorii ale conspirației sau despre crime, atunci 2021 și 2022 îți aduce cele mai bune pelicule de acest gen. O listă de producții cu cele mai noi thrillere a fost realizată de Stylist.

Katla

Amplasat într-un oraș îndepărtat din Islanda, Katla, o producție Netflix, urmărește urmele unei erupții vulcanice. Dar, pe măsură ce oamenii dispăruți încep să se întoarcă în satul acoperit de cenușă, fără să-și amintească unde au fost, devine rapid evident că există ceva mult mai sinistru în joc...

Data lansării: 17 iunie

Trigger point

Acest thriller cu octanism ridicat de la Jed Mercurio se concentrează pe o echipă specializată în eliminarea bombelor, Vicky McClure preluând rolul ofițerei din prima linie, Lana Washington.

Lana este forțată să facă față unei serii de explozivi homemade și nu poate să nu devină suspectă că bombardierul țintește premeditat unitatea ei. Are dreptate, totuși? Și, dacă da, cum va descoperi identitatea reală a bombardierului?


Data lansării: 2021

Vigil

În rolul principal al lui Suranne Jones, „Vigil” produs de BBC, urmărește dispariția misterioasă a unui trauler scoțian de pescuit și moartea la bordul unui submarin nuclear Trident, determinând DCI Amy Silva să lanseze o anchetă pe uscat și pe mare. Fără să vrea, însă, ea descoperă în curând o conspirație care amenință chiar inima disuasiunii nucleare din Marea Britanie...

Data lansării: vara 2021

The unlikely murderer

Bazat pe un adevărat caz de crimă care i-a intrigat pe oameni de mai mult de 34 de ani, The Unlikely Murderer de la Netflix explorează asasinarea primului ministru suedez, Olof Palme, și modul în care Stig Engström, designerul grafic numit probabil criminalul lui Palme, a reușit să eludeze justiția corect până la moartea sa printr-o combinație de îndrăzneală, noroc și o forță de poliție nedumerită.

Data lansării: se așteaptă ca producția Netflix să devină disponibilă pentru streaming în toamna anului 2021.

My name is Lizzie

Examinând politica sexuală complicată și toxică de la începutul anilor '90 și obsesia poliției cu bărbatul greșit, „My Name Is Lizzie” de la Channel 4 se bazează pe o poveste adevărată. Și, după cum sugerează și numele, urmează un ofițer sub acoperire, numele de cod „Lizzie James” (Niamh Algar), când i se cere să devină momeală sexuală pentru un posibil suspect.


Data lansării: vara 2021

The English

Următoarea dramă BBC engleză o urmărește pe Cornelia Locke (Emily Blunt) în timp ce ajunge în noul și sălbaticul peisaj din Occident, disperată să se răzbune pe bărbatul pe care îl crede responsabil pentru moartea fiului ei.


Data lansării: se așteaptă ca această peliculă să fie difuzată în prima jumătate a anului 2022

Cruel Summer

Cruel Summer a Amazon Prime are loc în trei veri din 1993-1995 într-un mic oraș din Texas, când un adolescentă „frumoasă și populară” pe nume Kate dispare. În același timp, totuși, o fată aparent lipsită de legătură pe nume Jeanette trece de la a fi o „ieșire ciudată” la cea mai populară fată din oraș, la cea mai disprețuită persoană din America.

Deci, ce legătură este între cele două?

Data lansării: 6 august

The Chestnut Man

„The Chestnut Man” de Netflix ne aruncă cu capul într-o anchetă terifiantă de crimă, ce are loc la Copenhaga. Un cadavru a fost găsit într-un loc de joacă pentru copii - lipsește una dintre mâini. Și, agățată deasupra cadavrului este cartea de vizită a criminalului; un „om cu castane” - practic o păpușă făcută manual din bețișoare și două castane.

Urmărește un joc terifiant de-a pisica și șoarecele, în timp ce detectivii se luptă pentru a-l demasca pe ucigaș înainte să fie prea târziu.

Data lansării: toamna 2021

Hollington Drive

Hollington Drive - alături de viitorul thriller în patru părți al ITV cu Anna Maxwell Martin - urmărește viața răsturnată a unei familii, atunci când vecinul lor în vârstă de 10 ani dispare. Dar ce rol, dacă ar exista, au jucat în această tragedie?


Data lansării: acesta pare să ajungă pe ecranele TV la sfârșitul anului 2021 sau la începutul anului 2022

The Girl Before

The Girl Before, este adaptarea de către BBC a thrillerului psihologic bestseller al lui JP Delaney, o vede pe Jane (Gugu Mbatha-Raw) împiedicându-se de ocazia de închiriere a unei vieți: șansa de a locui într-o casă ultra-minimalistă proiectată de un enigmatic arhitect. Există o singură regulă - ea trebuie să trăiască conform listei sale de reguli exigente.

Data lansării: probabil 2022

Ridley Road

Bazat pe romanul cu același nume al lui Jo Bloom, Ridley Road de la BBC îl vede pe Vivien Epstein (Aggi O'Casey) urmărindu-l pe iubitul ei într-un pericol serios. Indică-i să meargă sub acoperire cu fasciștii, nu doar pentru el, ci de dragul țării sale...


Data lansării: Ridley Road va avea premiera pe BBC One mai târziu în acest an

Teacher

În rolul principal al lui Sheridan Smith, viitorul thriller de pe canalul 5 „Teacher” spune povestea Jennei, a cărei viață se destramă după ce a fost acuzată de o relație sexuală cu unul dintre elevii ei, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

Data lansării: toamna 2021

Angela Black

În rolul principal al lui Joanne Froggatt, „Angela Black”, ITV, urmărește povestea unei femei a cărei viață suburbană la Londra pare idilică...cel puțin din exterior. Când Angela este abordată din senin de un anchetator privat numit Ed, totuși, este forțată să se confrunte cu câteva adevăruri îngrozitoare despre soțul ei abuziv.


Data lansării: probabil toamna anului 2021

Stay Close

Adaptarea de către Netflix a romanului bestseller al lui Harlan Coben, Stay Close, se concentrează pe un trio de personaje ale căror vieți confortabile sunt aruncate în frământări atunci când un secret mult pierdut revine pentru a-i bântui.

Data lansării: 2022

Showtrial

Rezumatul oficial al BBC pentru promisiunile Showtrial: „Talitha Campbell, fiica înstrăinată a unui bogat dezvoltator imobiliar, este acuzată de conspirarea uciderii colegei de universitate Hannah Ellis. Procesul de judecată care urmează pune față în față victima și acuzații - și familiile lor - în mijlocul unei furtuni mediatice.

„[Dar este ea un] țap ispășitor? Sau ucigașă cu sânge rece?”


Data lansării: 2022

Nine perfect strangers

Adaptată din romanul cu același nume al lui Liane Moriarty, această serie ne duce la Tranquillum House, un refugiu de sănătate la distanță condus de o misterioasă rusă pe nume Masha (Nicole Kidman). Aici se întâlnesc nouă străini, cu foarte puține lucruri în comun, pentru un refugiu de 10 zile, dar, după cum probabil ați ghicit, calea lor nu se desfășoară fără probleme. Deloc.

Data lansării: Nine Perfect Strangers va fi disponibilă în flux pe Amazon Prime Video mai târziu în acest an

The Offenders

The Offenders este despre șapte necunoscuți din diferite sfere de viață, forțați să fie împreună, pentru a-și ispăși pedeapsă privind ajutorul în folosul comunității, în Bristol.

„La început, par a fi arhetipuri pe care le putem ușor înțelege”, explică sinopsisul oficial, „dar treptat vedem în spatele fațadelor lor, le înțelegem adâncurile ascunse și ceea ce i-a făcut pe acești oameni să fie astăzi. Și ni se amintește că nimeni nu este bun sau rău. Orice om are o poveste.”


Data lansării: sfârșitul anului 2021 sau începutul anului 2022

The Rig

The Rig, care este regizat de Line of Duty și de Bodyguard’s John Strickland, urmărește echipajul platformei petroliere Kishorn Bravo, care este staționată în largul coastei scoțiene în apele periculoase ale Mării Nordului. Dar, exact în momentul în care urmează să se întoarcă pe continent, o ceață misterioasă se așterne, iar echipajul pierde semnalul și posibilitatea de a comunica cu lumea exterioară.

Data lansării: toamna 2021

Anatomy of a scandal

„Anatomy of a scandal” de la Netflix urmărește povestea lui James (Rupert Friend), un ministru de birou intern, aflat într-o căsătorie cu Sophie (Sienna Miller) plonjată în criză după ce asistenta cu care are o aventură, Olivia, îl acuză de viol.


Data lansării: sfârșitul anului 2021 / începutul anului 2022

The tourist

„The tourist” ne aruncă în spațiul australian, unde un britanic (Jamie Dornan) este urmărit de un vast camion cu cisternă, care încearcă să-l alunge de pe drum. Personajul principal ajunge să se trezească în spital, fără să-și amintească cine este, dar cu un șir de figuri umbre din trecutul său, care au intenționat să-l omoare. „Dar de ce? Ce a făcut el pentru a le atrage atenția? Ei bine, cine este el? Într-adevăr?”


Data lansării: începutul anului 2022

The Trick

The Trick este un viitor thriller conspirativ al BBC care spune povestea profesorului de renume mondial Philip Jones; director de cercetare climatică la Universitatea din East Anglia, care în 2009 s-a trezit în ochii unei furtuni media internaționale și victima ciberterorismului.

Data lansării: 2022

Alina
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media