O cursă Chișinău - Tel Aviv, anulată din cauza exercițiilor militare din Marea Neagră

6 iulie 2021, 19:47 Descoperă 49
Avion Air Moldova.  Sursa: Air Moldova

O cursă avia de pe ruta Chișinău - Tel Aviv a fost anulată astăzi, 6 iulie, din cauza unor exerciții militare desfășurate în Marea Neagră. Anunțul a fost făcut de Air Moldova, care a menționat că decizia de a anula zborul a fost luată din „din motive de precauție”.

Astăzi, 6 iunie 2021, cursa Chișinău - Tel Aviv a fost anulată din cauza exercițiilor militare „Sea Breeze”, desfășurate în Marea Neagră. Aceste manevre au loc anual începând din 1997, dar anul acesta este cea mai amplă desfășurare de forțe de până acum, la care participă 32 de țări”, au explicat reprezentanții companiei într-un comunicat de presă.

Aceștia au menționat că, din motive de precauție, întrucât o parte din zbor se efectuează peste Marea Neagră, compania Air Moldova a decis să anuleze cursa.

Air Moldova precizează că pasagerii acestei curse au fost informați despre amânarea zborului pentru miercuri, 7 iulie 2021.

Anastasia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media