Moldovean, reținut în Italia pentru vandalizarea unei biserici. Îl deranja zgomotul tare al slujbelor

27 septembrie 2022, 15:32 Externe 145
Carabinieri Italia.  Sursa: Alessandra Oggi

Un moldovean de 30 de ani, care locuia în regiunea orașului italian Bologna, ar fi vandalizat o biserică. Presa italiană menționează ca acesta și-ar fi argumentat fapta, spunând că îl deranja zgomotul tare al slujbelor care se țineau în lăcaș.

El a spart fereastra și ușa de la intrare unde, în Pianoro, în via Verdi, se află o cunoscută comunitate evanghelică. Mai mult, el ar fi vandalizat și mașina preotului de origine nigeriană care oficia slujbele în acea biserică.

Sursa mai menționează că tânărul nu este la prima abatere și că ar avea și alte antecedente acolo.

Fiind o biserică și o asociație evanghelică, slujbele de duminică dimineața, se oficiau însoțite și de instrumente muzicale și coruri.

Tânărul de 30 de ani se plânsese de mai multe ori șefului comunității pentru muzică, despre care a spus că este „asurzitoare” și îi deranjează somnul.

Datorită unor martori cheie care au asistat la vandalism, carabinierii au reușit în scurt timp să dea de urma persoanei, moldoveanul de 30 de ani deja cunoscut. Prin urmare, l-au chemat la cazarmă și l-au denunțat pentru pagube.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media