Atenție, călători! Pe parcursul zilei de astăzi, pe AIC au fost anulate patru curse din cauza unor defecțiuni tehnice apărute la aeronave

29 octombrie 2022, 12:41 Societate 490
Aeroportul Internațional Chisinau, AIC.  Sursa: Replica Media

Pe parcursul zilei de astăzi, Poliția de Frontieră a fost informată că pe Aeroportul Internațional Chișinău au fost anulate patru curse din cauza unor defecțiuni tehnice apărute la aeronave.

Potrivit site-ului AIC, actualmente sunt înregistrate trei curse anulate - zborurile din Leipzig, Dublin și Londra spre Chișinău. Totodată, alte patru curse înregistrează rețineri.

În context, Poliția de Frontieră amintește despre importanța verificări, din timp, a programului de zboruri și a documentelor necesare.

Până la ziua și ora planificării zborului, periodic verificați dacă nu au fost anulate sau amânate zborurile, cât și transferat punctul de pornire în alt aeroport din țara vecină - România.

Important este și prezentarea în Aeroportul Internațional Chișinău cu cel puțin trei ore până la zborul rutei planificate. Astfel, veți ajuta autoritățile responsabile în degajarea circulației rutiere - excluderea ambuteiajelor din fața aerogării, dar și la fluidizarea afluxului de călători, prin nepermiterea formării rândurilor la intrarea în Aeroport.

Poliția de Frontieră împreună cu alte autorități de stat aplică mai multe măsuri ce au menirea să asigure securitatea cetățenilor și a statului Republica Moldova: accesul în Aeroport este permis doar pentru pasageri și personalul aeroportuar; controlul de securitate asupra persoanelor și bagajelor acestora se efectuează la intrarea în Aeroport; fluxurile de călători sunt direcționate pe coridoare speciale, staționarea în fața aerogării este interzisă; patrulări comune zilnice atât pe Aeroport cât și în adiacentul acestuia etc.

Alina
publicat de:
Alina Frunza
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media