DOC/ Judecătoria Bălți a confirmat legalitatea alegerilor de la Bălți și a validat mandatul primarului ales Nicolai Grigorișin

21 decembrie 2021, 18:14 Justiție 74
Nicolai Grigorișin.  Sursa: captură video/Nicolai Grigorișin/Facebook

Judecătoria Bălți a confirmat legalitatea alegerilor de la Bălți din 19 decembrie și a validat mandatul primarului ales Nicolai Grigorișin.

Hotărârea se transmite în termen de 24 de ore Comisiei Electorale Centrale și Consiliului Electoral al Circumscripției Electorale municipal Bălți nr.2.

Hotărîrea este definitivă și executorie, însă poate fi atacată cu apel la Curtea de Apel Bălți, în termen de o zi, prin intermediul Judecătoriei Bălţi, sediul central.

Cu prezență la vot de doar 9,98%, candidatul independent Nicolai Grigorișin a câștigat fotoliul de primar al municipiului Bălți. Potrivit datelor prezentate de Comisia Electorală Centrală, pentru el au votat 7,148 de bălțeni, adică 84,77%, iar pentru Nicolae Chirilciuc, candidatul Partidului „Patrioţii Moldovei”, au votat 1 248 de persoane (15,23%).

Diana
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media