Doi ucraineni din Odesa – plasați în arest, după ce au introdus în țară prin contrabandă peste 440.000 de euro

18 aprilie 2023, 10:29 Justiție 126
Doi ucraineni au introdus în țară prin contrabandă peste 440.000 de euro.  Sursa: politia.md

Oamenii legii au reținut la intrare în Cimișlia doi cetățeni din Ucraina, joi, 13 aprilie – ziua în care ar fi introdus ilegal în Moldova peste 440.000 de euro. În aceeași zi, procurorii PCCOCS au solicitat și au obținut la Judecătoria Cahul plasarea în arest preventiv a acestora pentru 30 de zile, în vederea continuării investigațiilor.

Cei doi sunt din regiunea Odesa a Ucrainei și au vârste de 32 și 39 de ani, cu activitate în transportul de pasageri și de mărfuri. După traversarea frontierei, primul din ei l-ar fi contactat pe complicele, care la solicitarea acestuia a traversat și el hotarul ulterior.

Activitatea infracțională a acestora a fost sistată grație intervenției polițiștilor, care în baza informației operative au staționat mijlocul de transport, au documentat cazul și au ridicat cei peste 440.000 de euro, depistați într-un loc adaptat acestui scop, în automobilul cu care se deplasau.

Investigațiile în acest dosar de contrabandă continuă, timp în care cei doi beneficiază de prezumția nevinovăției, potrivit legii.

Replica
publicat de:
Replica Media
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media