Prim-ministra Natalia Gavrilița pleacă la Bruxelles, în vizită la Charles Michel, Josep Borrell, Didier Reynders și Oliver Varhelyi

27 septembrie 2021, 09:46 Politică 122
Natalia Gavrilița.  Sursa: Captură ecran/Privesc.eu

Prim-ministra Republicii Moldova, Natalia Gavrilița, în perioada 27-28 septembrie, efectuează o vizită de lucru la Bruxelles, la invitația Înaltului Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe şi Politica de Securitate, Josep Borrell Fontelles, unde va avea mai multe întrevederi cu înalți oficiali europeni.

Prim-ministra va fi î nsoțită de vicepremierul şi ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu.

„Azi voi avea întrevederi cu Președintele Consiliului European, Charles Michel, cu Înaltul Reprezentant al Uniunii Europene pentru Afaceri Externe şi Politica de Securitate, Josep Borrell Fontelles. Alte două ședințe sunt rezervate pentru discuțiile cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru economie și Didier Reynders, comisar european pentru justiție. Pe data de 28 septembrie voi avea întrevederi cu Oliver Varhelyi, comisar european pentru vecinătate și extindere, cu Adina Vălean, comisar european pentru transport și cu Kadri Simson, comisar european pentru energie. În cadrul aceleaiți vizite voi participa la un eveniment public, alături de Katarína Mathernová, director general adjunct al Directoratului Vecinătate și Negocieri privind extinderea din cadrul Comisiei Europene și Nicu Popescu. În aceeași zi, voi avea o discuție cu diaspora moldovenească în Belgia”, a scris Natalia Gavrilița.
Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media