VIDEO/ iUmor cu „grai moldovenesc”. Cum s-au prezentat patru concurenți din R. Moldova la emisiunea de umor de la Antena 1

12 septembrie 2022, 13:14 Divertisment 902
Concurenții moldoveni la iUmor .  Sursa: Colaj/ Youtube

Moldovenii Vlad Sliusarenco, Sandu Buzilă, Ana Melinte și Victor Vizitiu au participat la emisiunea „iUmor”, edițiile de weekend, în cadrul cărora concurenții au prezentat numere de umor în care au abordat teme precum religia, creșterea copiilor, sensul vieții, viața de proaspăt căsătorit și autoironia.

Vlad Sliusarenco a prezentat întâmplări din viața de părinte.

„Noi citim cărți de parenting. Cărțile astea, scrise de oameni care nu au copii. Vă spun un secret: oamenii care au copii, nu scriu cărți, că nu au când”, a spus Vlad Sliusarenco.


Sandu Buzilă a prezentat un moment de autoironie, caracteriziându-se drept „urât” și „slab”, iar apoi a vorbit și despre o fostă iubită.

„Din cauză că ea era prea grasă, eu păream prea slab. Zicea că, dacă plouă eu nu mă ud, pentru că stau printre stropi”, a spus concurentul.

„Foarte mult mi-a plăcut. Doamne, această atitudine, defetistă aproape, această prezentare. El și-a prezentat numărul ca și cum s-ar fi dus la un concurs raional de umor”, a declarat Mihai Bendeac.

Ana Melinte a prezentat un număr în care a vorbit despre religie și sensul vieții.

„Eu consider religia o problemă de bază a degradării în masă, deoarece femeia modernă vrea s-o urmeze pe Maria Magdalena”, a spus concurenta.

Victor Vizitiu a avut un număr despre viața de tânăr căsătorit, traiul în comun cu bunica, dar și despre faptul că încearcă să se lase de fumat.

„La nuntă, am avut stres că trebuia să cheltui mulți bani. Machiajul miresei, pe mine m-a costat în jur de 300 de euro. I-am spus soției să nici nu-i treacă prin cap să plângă la nuntă, are 300 de euro pe față”, a spus el.

iUmor este o emisiune de televiziune care este difuzată de postul Antena 1 și a debutat în aprilie 2016. Juriul emisiunii este compus din Mihai Bendeac, Delia Matache, Cheloo și un invitat special în fiecare ediție.

Câștigătorul concursului primește un premiu de 20.000 de euro.
Alina
publicat de:
Alina Baran
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media