METEO/ Înghețuri neașteptate în ultima zi de martie

31 martie 2023, 07:13 Mediu 983
stradă, stație, oameni, primăvara, troleibuz.  Sursa: Replica Media

Înnorat și înghețuri pentru astăzi, cu temperaturi scăzute pentru această perioadă a anului. Vântul va sufla dinspre sud-sud-vest (SSV), având o vitezã medie de aproximativ 2 metri pe secundă și rafale ce pot ajunge până la aproape 6 metri pe secundă.

Vremea ne surprinde cu un peisaj hibernal. Cerul va fi acoperit în proporție de 100%, iar precipitațiile vor cădea sub formă de ploaie și lapoviță, cu o intensitate de 0.36 milimetri pe oră. Deși suntem în primăvară, temperatura maximă a zilei va fi doar de 10°C, cu 1°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă.

Noaptea se anunța la fel de rece și înnorată. Temperatura minimă va coborî până la aproximativ 1°C - cu 8°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă. Soarele răsare la ora 06:46 și apune la ora 19:30.

Vântul va sufla dinspre sud-sud-vest (SSV), având o viteză medie de aproximativ 2 metri pe secundă și rafale ce pot ajunge pânã la aproape 6 metri pe secundă.

Mâine se menține înnorat și vor cădea precipitații sub formă de ploaie, iar duminică se prevede o vreme mai blândă, cu temperaturi în creștere.

Delia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media