Atenție, șoferi! Trafic rutier suspendat pe str. Alexandru cel Bun până în luna octombrie

15 august 2022, 10:26 Auto 109
indicatoare auto, drum.  Sursa: Replica Media

În perioada 15 august 2022 - 1 octombrie 2022 va fi suspendat traficul rutier pe str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Ismail și Tighina.

Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct și canalizare din str. Alexandru cel Bun.

Pe perioada executării lucrărilor menționate, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

  • microbuzele de pe rutele nr. 103, nr. 108, nr. 171, nr. 174 și nr. 188 vor circula de pe bd. Dimitrie Cantemir pe str. Ismail, str. Mitropolit Varlaam, str. Al. Pușkin, str. Alexandru cel Bun și în continuare pe traseul stabilit.

În aceeași perioadă: 15 august 2022 - 1 octombrie 2022, va fi suspendat traficul rutier din str. Alexandru cel Bun, tronsonul cuprins între străzile Tighina și Sfântul Gheorghe și din str. Tighina, tronsonul cuprins între străzile Avram Iancu și Columna.

Măsura a fost luată în scopul executării lucrărilor de reabilitare a rețelelor de apeduct și de canalizare din str. Alexandru cel Bun.

Pe perioada executării lucrărilor, circulația transportului public va fi organizată după cum urmează:

  • microbuzele de pe rutele nr. 103, nr. 108, nr. 166, nr. 171, nr. 174 și nr. 190 vor circula de pe bd. Dimitrie Cantemir pe str. Ismail, str. Mitropolit Varlaam, str. Al Pușkin, str. Alexandru cel Bun și în continuare pe traseul stabilit;
  • autobuzele de pe rutele nr. 24, nr. 31, nr. 38, și nr. 39 vor circula de pe str. Ismail, str. Mitropolit Varlaam, str. Tighina, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. Ismail și în continuare pe traseul stabilit.

Pe perioada executării lucrărilor, stația terminus a rutelor municipale de autobuz nr. 24, nr. 31, nr. 38 și nr. 39, se transferă de pe str. Tighina 65, pe str. Tighina 63 - 63/6 (tronsonul cuprins între str. Mitropolit Varlaam și bd. Ștefan cel Mare și Sfânt).

Conducătorii auto care traversează cartierele unde este anunțată suspendare de trafic rutier sunt îndemnaţi să ocolească zona respectivă.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media