A fost anulată a șasea licitație deschisă pentru obținerea dreptului de încheiere a Contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant stradal. Motivul

20 august 2021, 08:00 Afaceri 99
Licitație/ Imagine simbol.  Sursa: primul.md

Licitația deschisă nr. 6 pentru obținerea dreptului de încheiere a Contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant stradal pe teritoriul orașului Chișinău, programată anterior pe data de 20 august, ora 10:00, în sala de ședințe a Preturii sectorului Centru, a fost declarată nulă de către Comisia de licitație, din cauză lipsei participanților de a adjudeca loturile expuse la concurs, informează Primăria municipiului Chișinău.

Decizia a fost luată de Comisie în temeiul pct. 36 din Regulamentul privind licitațiile cu strigare pentru obținerea dreptului de a încheia un contract privind amplasarea unității de comerț ambulant stradal pe teritoriul municipiului Chișinău, aprobat prin decizia CMC nr. 17/6 din 01.10.2021.

Potrivit prevederilor Regulamentului, cele 24 de locații stabilite pentru unitățile de comerț cu presă periodică și cu flori, precum și terase, amplasate pe străzile din sectoare și parcuri, urmează a fi expuse la licitațiile următoare.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media