Sezonul de încălzire 2021-2022 s-a încheiat. Începând de mâine, toți consumatorii în afară de grădinițe, spitale și școli internat, vor fi deconectați de la sistemul centralizat

1 aprilie 2022, 09:50 Societate 259
sezon termic.  Sursa: Chișinău.md
Sezonul termic 2021-2022 s-a încheiat. Începând de sâmbătă, 2 aprilie, toți consumatorii de agent termic din capitală, în afară de grădinițe, școli-internat și spitale, vor fi deconectați de la sistemul de alimentare centralizată, anunță Primăria Municipiului Chișinău.

O decizie în acest sens a fost luată de către Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova.

Întreprinderea Termoelectrica informează că angajații săi și-au mobilizat forțele pentru efectuarea tuturor măsurilor necesare pentru o trecere lentă de la regimul de iarnă de funcționare a utilajelor – la cel de vară.

Termoelectrica S.A., în continuare, va asigura livrarea energiei termice pentru prepararea apei calde în regim non stop pentru consumatorii din municipiul Chișinău.

Preturile de sector, Direcția generală locativ-comunală și amenajare, gestionarii fondului locativ, cu orice formă de proprietate vor asigura deconectarea obiectivelor de la sistemul de termoficare, începând din 2 aprilie 2022.

Sezonul de încălzire 2021-2022 a demarat din 22 octombrie.

Anastasia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media