Charles Michel a avut o discuție telefonică cu Vladimir Putin. „Am cerut deschiderea coridoarelor umanitare în Mariupol de Paște”

22 aprilie 2022, 15:24 Politică 171
Charles Michel, discuție cu Vladimir Putin.  Sursa: Twitter

Președintele Consiliului European, Charles Michel, a avut o discuție telefonică cu președintele rus Vladimir Putin. Michel a scris într-o postare pe Twitter că i-a cerut liderului de la Kremlin să deschidă coridoare umanitare pentru evacuarea civililor din Mariupol, dar și din alte orașe ocupate de ruși.

De asemenea, șeful Consiliului European i-a spus președintelui Federației Ruse că poziția UE rămâne neschimbată și anume sprijin pentru Ucraina și suveranitatea ei, precum și condamnarea agresiunii ruse.

Amintim că, Charles Michel a efectuat o vizită, miercuri, 20 aprilie, la Kiev într-un moment în care Ucraina se confruntă cu o nouă ofensivă de amploare a Rusiei în estul ţării.

„La Kiev astăzi, în inima Europei libere şi democratice”, a transmis Charles Michel pe Twitter, într-un mesaj însoţit de o fotografie înfăţişându-l pe peronul gării din capitala ucraineană.
Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media