Rușii continuă să atace Kievul: Au avut loc cinci explozii consecutive. Kliciko: „Noaptea următoare, spre dimineață, va fi grea”

25 februarie 2022, 21:23 Ucraina 1299
Explozie Kiev.  Sursa: CNN/Twitter

Centrul pentru Comunicații Strategice și Securitate Informațională a Ucrainei anunță în această seară, 25 februarie, despre cinci explozii ce au avut loc la un interval de 3-5 minute la Kiev. Primarul orașului, Vitali Kliciko, atenționează că pericolul este iminent și că această noapte, spre dimineață, va fi una grea.

„Situația de acum este înfricoșătoare pentru Kiev - fără exagerare. Această noapte, spre dimineața, va fi foarte dificilă. Trupele ruse sunt aproape de capitală”, a scris Vitali Kliciko pe pagina sa de Telegram.

IMPORTANT!!! E un război în toată regula în Ucraina. Informațiile circulă cu o viteză amețitoare și e foarte greu să le verificăm. Încercăm să fim cât mai obiectivi și ne bazăm mult pe imagini video de la fața locului. Vă mulțumim că accesați resursele Replica Media: Site, Facebook, Telegram și vă îndemnăm să vă informați din cât mai multe surse oficiale.

Alina
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media