Rușii continuă să atace Kievul: Au avut loc cinci explozii consecutive. Kliciko: „Noaptea următoare, spre dimineață, va fi grea”

25 februarie 2022, 21:23 Ucraina 1430
Explozie Kiev.  Sursa: CNN/Twitter

Centrul pentru Comunicații Strategice și Securitate Informațională a Ucrainei anunță în această seară, 25 februarie, despre cinci explozii ce au avut loc la un interval de 3-5 minute la Kiev. Primarul orașului, Vitali Kliciko, atenționează că pericolul este iminent și că această noapte, spre dimineață, va fi una grea.

„Situația de acum este înfricoșătoare pentru Kiev - fără exagerare. Această noapte, spre dimineața, va fi foarte dificilă. Trupele ruse sunt aproape de capitală”, a scris Vitali Kliciko pe pagina sa de Telegram.

IMPORTANT!!! E un război în toată regula în Ucraina. Informațiile circulă cu o viteză amețitoare și e foarte greu să le verificăm. Încercăm să fim cât mai obiectivi și ne bazăm mult pe imagini video de la fața locului. Vă mulțumim că accesați resursele Replica Media: Site, Facebook, Telegram și vă îndemnăm să vă informați din cât mai multe surse oficiale.

Alina
publicat de:
Alina Baran
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media