Patru curse neregulate urmează să fie efectuate, în perioada 11-13 martie, pentru refugiații ucraineni. Operatorii aerieni și costul biletelor de călătorie

10 martie 2022, 17:46 Auto 223
Avion.  Sursa: Profimedia Images

Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC) anunță astăzi, 10 martie, desemnarea a doi operatori aeriani care vor opera patru curse neregulate pentru transportarea refugiaților.

Astfel, compania aeriană „Fly One” a fost desemnată pentru operarea în perioada 11-13 martie a următoarelor curse aeriene neregulate:

Chișinău – Istanbul (180 pax) – preț per pasager 120 EUR

Chișinău – Frankfurt (180 pax) – preț per pasager 160 EUR

Chișinău – Barcelona (180 pax) – preț per pasager 240 EUR

*în preț este inclus și transportul unui bagaj de cală de 23kg/pasager

Iar compania aeriană Wizz Air a fost desemnată pentru operarea în perioada 11-13 martie 2022 a cursei aeriene neregulate:

Chișinău – Varșovia (180 pax) – preț per pasager 112 EUR

*în preț este inclus și transportul unui bagaj de cală de 23kg/pasager

În scopul comercializării biletelor, operatorii aerieni vor contacta lista persoanelor înregistrate la adresa http://www.caa.md/repatriere pentru destinațiile date.

De asemenea, informațiile ce țin de programul de zbor, dată și ora, vor fi accesibile pe paginile oficiale a companiilor aeriene.

Inițial, AAC anunțase, la 8 martire, despre autorizarea a două curse neregulate spre Istanbul și Frankfurt.

Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media