METEO/ Ploaie ușoară și temperaturi scăzute astăzi

4 aprilie 2023, 07:17 Mediu 227
Ploaie, meteo, vreme ploioasă.  Sursa: Replica Media

Condiții meteo nefavorabile în această zi, cu ploi și temperaturi mai mici decât media sezonului.

Astăzi, marți, 4 aprilie, vremea va fi dominată de ploi ușoare și temperaturi scăzute. Cerul va fi acoperit în proporție de 100%, iar intensitatea precipitațiilor va ajunge la 3.42 milimetri pe oră. Vântul va sufla din direcția sud-sud-est (SSE), cu rafale de până la 11.79 metri pe secundă și o viteză medie de 5.16 metri pe secundă.

Temperatura maximă a zilei va fi de aproximativ 7°C, cu 6°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă. Soarele va răsări la ora 06:39 și apune la ora 19:36.

Noaptea, temperaturile vor continua să scadă, ajungând la un minim de aproximativ 4°C – tot cu 4°C mai frig decât temperatura medie pentru aceastą perioadą.

Mâine și poimâine vremea se menține rece și umedǎ, cu lapovițǎ ușoarǎ înregistrându-se precipitații de aproximativ 1.89 milimetri pe oră și temperaturi între 0°C și 4°C.

Delia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media