METEO/ Vremea se încălzește astăzi, cu temperaturi ce depășesc media sezonului

1 iulie 2023, 07:16 Mediu 94
Primăvara aduce nori gri pe cer, dar natura înflorește.  Sursa: replicamedia.md

Temperaturile de astăzi vor fi semnificativ mai ridicate decât media pentru această perioadă a anului, atingând un maxim de 30 grade Celsius.

Astăzi, sâmbătă, 1 iulie, ne așteptăm la o zi caldă de vară. Temperatura va crește până la un maxim de 30 grade Celsius, cu 4 grade mai mult decât media obișnuită pentru această perioadă. Pe parcursul nopții, termometrele vor indica o minimă de 20 grade Celsius - cu 15 grade mai mult decât temperatura medie nocturna din acest interval.

Cerul va fi acoperit în proporție de 100%, dar condițiile meteo indicată faptul că vom avea parte doar de precipitații slabe, cu o intensitate de numai 0.02 milimetri pe oră. Vântul va sufla din sud-vest cu rafale care pot ajunge pânã la 8.54 metri pe secundã și o vitezã constantã de aproximativ 4.59 metri pe secundã.

Soarele a rãsãrit la ora 05:32 și va apune la ora 20:44, oferindu-ne aproape o zi întreagã pentru a ne bucura de aceste temperaturi ridicate.

Mâine se anunța a fi similar ca astazi în ceea ce privește condițiile meteorologice. Cerul va fi acoperit în proporție de aproximativ 99%, dar nu sunt prevazute precipitatii. Temperaturile vor continua să fie ridicate - maxima zilei urmând să atinga valoarea de aproximativ 32 grade Celsius.

Delia
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media