METEO/ Vremea se răcește și aduce ploi în Moldova

28 iunie 2023, 07:16 Mediu 120
Zi ploioasă.  Sursa: replicamedia.md

Temperaturile scad astăzi cu 3 grade Celsius față de media perioadei, iar cerul va fi acoperit integral de nori.

Astăzi, miercuri, 28 iunie, vara ne surprinde cu o vreme mai rece decât ne așteptam. Temperatura maximă pe timpul zilei va ajunge la 22 grade Celsius, cu 3 grade mai puțin decât media acestei perioade. Noaptea, mercurul din termometre va coborî până la aproape 14 grade Celsius, cu 7 grade sub normalul sezonului.

Cerul va fi complet acoperit de nori pe tot parcursul zilei și al nopții. Precipitațiile vor avea o intensitate de aproximativ 1 milimetru pe oră și vor cădea sub formă de ploaie.

Vântul va sufla din direcția vest-nord-vest cu o viteză medie de aproape 4 metri pe secundă și rafale care pot atinge chiar și 7 metri pe secundă. Soarele a răsărit la ora 05:31 și va apune la ora 20:44.

Mâine vremea se îmbunatățește ușor. Cerul va fi parțial acoperit de nori (43.75%), iar temperaturile vor crește puțin comparativ cu cele din ziua precedentă - maxima zilei atingând valoarea de aproximativ 24 grade Celsius și minima nopții în jur de 15 grade Celsius. Vânturile vor continua să sufle din direcția vest-nord-vest cu viteze ce pot ajunge până la aproximativ 13 metri pe secundă.

Delia
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media