Bifa albastră a Twitter, care certifică un cont autentic, va costa 8 dolari pe lună, anunță Elon Musk

1 noiembrie 2022, 22:05 IT 240
Elon Musk.  Sursa: Theo Wargo/Wireimage/Getty Images

Noul proprietar al Twitter, Elon Musk, a anunțat că râvnita „bifă albastră” a platformei va costa de acum înainte 8 dolari pe lună în Statele Unite. „Putere pentru popor! Albastru pentru 8 dolari/lună”, a scris el, pe Twitter.

Musk a spus că acest cost va fi „ajustat în funcție de țară, proporțional cu paritatea puterii de cumpărare”.

Pentru noua taxă lunară, a mai spus Musk, utilizatorii vor avea „prioritate la răspunsuri, mențiuni și căutări”, precum și posibilitatea de a posta videoclipuri și clipuri audio lungi.

Bifa albastră, aflată lângă contul de Twitter al unei persoane, le permite utilizatorilor să știe că un cont de interes public este autentic. Pentru a primi insigna albastră, precizează Twitter, contul trebuie să fie „autentic, notabil și activ”. Există un proces de verificare în șase pași.

Elon Musk, şeful Tesla şi SpaceX,a preluat controlul Twitter la 27 octombrie, după ce a încheiat achiziţia reţelei de socializare pentru 44 de miliarde de dolari.

Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media