ULTIMA ORĂ! Petru Merineanu, cumnatul lui Igor Dodon, își va petrece următoarele 30 de zile în Penitenciarul nr.13

26 mai 2022, 17:25 Justiție 509
Petru Merineanu.  Sursa: Petru Merineanu/ Facebook

Petru Merineanu, cumnatul lui Igor Dodon, a fost plasat în arest la izolator pentru 30 de zile. Decizia a fost luată joi, 26 mai, de magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana.

Merineanu a fost plasat în arest în izolator pentru 30 de zile în Penitenciarul nr.13.

În dimineața zilei de marți, 24 mai, ofițerii SIS și CNA, în comun cu procurorii Anticorupție, au descins la domiciliul, dar și în alte locații care au legătură cu fostul președinte și ex-liderul PSRM Igor Dodon, dar și cu Petru Merineanu, cumnatul său.

Potrivit Procuraturii Generale, descinderile au avut loc în baza unor bănuielii rezonabile de comitere a infracțiunii de corupere pasivă, acceptarea finanțării partidului politic de către o organizație criminală, trădare de patrie și îmbogățire ilicită.

În seara zilei de 24 mai, Procuratura Anticorupție (PA) a confirmat reținerea fostului președinte al Republicii Moldova Igor Dodon și a cumnatului acestuia, Petru Merineanu, pentru 72 de ore.

Diana
publicat de:
Diana Severin
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media