FOTO/ Un microbuz de pe ruta Ungheni-Soroca s-a ciocnit cu un tractor, la Florești. Trei pasageri au ajuns la spital

30 iunie 2022, 15:52 Societate 2465
Accident la Florești. 30 iunie 2022.  Sursa: IP Florești

Un microbuz cu opt pasageri la bord, care circula pe ruta regulată de transport de călători Ungheni – Soroca, s-a ciocnit cu un tractor și s-a răsturnat pe traseu, în apropiere de satul Gura Căinarului, raionul Florești. Potrivit Poliției, șoferul microbuzului s-a angajat într-o depășire fără să se asigure corespunzător. În rezultat, trei pasageri au ajuns la spital, iar ambele mașini au fost grav avariate.

Solicitată de Replica Media, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Forești, Ina Moscaliuc, a declarat că accidentul s-a produs astăzi, 30 iunie, în jurul orei 11:30, pe traseul R13 Bălți – Rîbniţa la km 23+550m.

Șoferul microbuzului de model Volkswagen, în vârstă de 60 de ani, ar fi ignorat cerinţele marcajului rutier „linie continuă”, a iesit la depășire fără a se asigura şi s-a ciocnit lateral cu tractorul de modelul T-40, care vira la stânga, la volanul căruia se afla un bărbat de 35 de ani.

În urma impactului ambele mijloace de transport au fost grav avariate iar trei pasageri (a.n. 1960, 2002 și 1958) din mijlocul de transport de modelul Volkswagen au fost transportaţi al Spitalul Raional Floreşti pentru acordarea ajutorului medical.

După testarea cu aparatul Drager s-a dovedit că niciunul dintre șoferi nu era în stare de ebrietet la momentul producerii accidentului.

Acum angajaţii de poliţie întreprind toate măsurile necesare pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului rutier.
Anastasia
publicat de:
Anastasia Harea
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media