VIDEO/ Un avion militar s-a prăbușit în vestul Rusiei. Accidentul aviatic, soldat cu patru morți și cinci răniți

24 iunie 2022, 09:37 Rusia 95
Il-76, prăbușit în vestul Rusiei. 24 iunie 2022.  Sursa: captură video

Un avion militar de marfă Ilyushin-76, cu nouă oameni la bord, s-a prăbușit în primele ore ale zilei de vineri și a luat foc în timp ce ateriza în apropiere de Reazan, un oraș din vestul Rusiei, transmite Interfax. În urma accidentului aviatic patru oameni și-au pierdut viața iar ceilalți cinci au fost răniți.

Potrivit Ministerului rus al Apărării, aeronava efectuat o aterizare dură în apropiere de Reazan din cauza unei defecțiuni a motorului, după care s-a prăbușit la sol, fiind parțial distrus în impact.

Patru persoane care se aflau la bordul aeronavei au murit, celelalte cinci persoane au fost rănite și au fost spitalizate.

Unele surse media ruse relatează că avionul Il-76 zbura de la Orenburg la Belgorod și s-ar fi alimentat cu combustibil pe aerodromul din Reazan.

Martorii oculari spun că avionul a căzut într-un câmp aflat la doar câteva sute de metri de la periferia orașului (de zonele rezidențiale).

Anastasia
publicat de:
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media