Alocațiile pentru alimentarea participanților la olimpiadele școlare vor fi dublate

28 decembrie 2022, 14:36 Educație 106
Medalie de argint și medalie de bronz pentru R. Moldova la Olimpiada Balcanică de Informatică pentru Juniori.  Sursa: Ministerul Educației și Cercetării/Facebook

Alocațiile zilnice pentru alimentarea participanților la olimpiadele școlare vor fi majorate de două ori. În acest sens, Guvernul a aprobat miercuri, 28 decembrie, modificări la Regulamentul cu privire la susținerea elevilor.

Astfel, pentru etapa raională/municipală și zonală vor fi alocați până la 60 de lei pentru fiecare elev, iar la etapa republicană - până la 120 de lei.

Prin urmare, cheltuielile financiare necesare Ministerului Educației și Cercetării, pentru alimentarea a circa 3700 de participanți la 2l de olimpiade și concursuri republicane, constituie circa 540 mii de lei - bani care vor fi alocați din bugetul de stat.

Diana
publicat de:
Diana Severin
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media