„Se deplasau haotic și schimbau brusc direcția de deplasare”: Un bărbat și o femeie, depistați drogați pe străzile din capitală

26 ianuarie 2023, 11:35 Justiție 493
Persoane, depistate în stare de ebrietate narcotică.  Sursa: Inspectoratul General de Carabinieri al MAI/ Facebook

Un bărbat și o femeie s-au ales cu câte proces verbal, după ce au fost surprinși drogați, în noaptea zilei de 25 spre 26 ianuarie, plimbându-se pe străzile din capitală, informează Inspectoratul General de Carabinieri (IGC).

Potrivit oamenilor legii, persoanele se deplasau haotic și schimbau brusc direcția de deplasare.

„Fiind stopate pentru verificări, acestea manifestau un comportament asemănător persoanelor ce sunt sub influența substanțelor narcotice. În timpul dialogului cu oamenii legii persoanele au recunoscut că au consumat droguri. Totodată, ambele persoane dețineau asupra sa aparate confecționate artizanal destinate pentru consumul substanțelor psihotrope”, se arată în comunicatul emis de instituție.

Astfel, persoanele au fost conduse la IP Rîșcani unde au predat benevol dispozitivele artizanale destinate consumului de droguri.

Toate obiectele menționate și conținutul acestora au fost ridicate și transmise pentru expertizare.

Ambelor persoane le-a fost întocmite câte un proces-verbal conform Art. 85, alin.1 al Codului contravențional al Republicii Moldova.
Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media