Noi directori adjuncți la Serviciul Vamal. Cine sunt și ce experiență profesională dețin

25 ianuarie 2022, 18:12 Societate 343
Noi șefi adjuncți la Serviciul Vamal.  Sursa: customs.gov.md

Nicolae Vutcariov și Lidia Ababii au fost numiți în calitate de directori adjuncți ai Serviciului Vamal (SV).

Potrivit comunicatului SV, noii directori adjuncți au fost numiți în baza Ordinului Ministrului Finanțelor, semnat astăzi, 25 ianuarie.

„În conformitate cu atribuțiile prevăzute, Nicolae Vutcariov va fi responsabil pentru activitatea Departamentului antifraudă și conformare, iar Lidia Ababii va conduce Departamentul venituri și control vamal”, se arată în comunicat.

Noul șef al Departamentului antifraudă și conformare a activat timp de 7 ani în cadrul Centrului Național Anticorupție, deținând diferite funcții, iar din noiembrie 2021 a ocupat funcția de șef adjunct al Departamentului antifraudă și conformare al Serviciului Vamal.

Mai multe informații privind experiența profesională și studiile efectuate sunt disponibile aici.

Șefa Departamentului venituri și control vamal activează în Serviciul Vamal de 11 ani, ocupând de-a lungul timpului diverse funcții în cadrul Direcției organizarea controlului vamal și facilitarea comerțului, iar în ultimul an a fost expert național detașat în cadrul Secretariatului CEFTA (Acordul Central European de Comerț Liber), în or. Bruxelles, Belgia.

Mai multe informații privind experiența profesională și studiile efectuate sunt disponibile aici.

Alina
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media