Rapperul Takeoff, din trupa Migos, împușcat mortal într-un club

2 noiembrie 2022, 11:40 Muzică 334
Migos.  Sursa: people.com

Rapperul Kirshnik Khari Ball, cunoscut drept Takeoff, a fost împuşcat fatal luni noapte, în faţa unui club din Houston, în timpul unui joc de noroc. Artistul, care făcea parte din trupa Migos, a murit după ce un participant a deschis focul asupra celorlalţi, potrivit Daily Mail.

Takeoff, în vârstă de 28 de ani, a fost împușcat după ce mai multe persoane s-au adunat să ia parte la jocuri de noroc, în fața unui club de bowling numit 810 Billiards & Bowling Houston, la 2:30 dimineața. O fotografie de la faţa locului îl arată pe Takeoff întins pe jos, într-o baltă de sânge, la doar câteva ore după ce acesta a distribuit pe Instagram o poză în care era îmbrăcat în aceleaşi haine.

Takeoff şi unchiul său, Quavo, care era totodată colegul său de trupă, au luat parte la un joc de noroc în ziua incidentului. În timpul acestuia, a izbucnit o ceartă, iar unul dintre participanţi a deschis focul şi l-a ucis pe rapper. Alte două persoane au fost rănite şi transportat la spital de urgenţă, însă starea lor este necunoscută. Poliția din Houston a declarat că victima a fost găsită moartă la sosire. Cu patru ore înainte de tragedie, Takeoff a postat o fotografie cu el, fumând pe pista de bowling, scrie sursa citată.

Takeoff, Quavo și vărul său Offset, care este căsătorit cu Cardi B, au fondat trupa Migos în 2008. Grupul, care a câștigat două nominalizări la Grammy, și-a lansat primul album, Yung Rich Nation, în iunie 2015. Acesta ajuns pe locul 3 în topul Billboard’s Top Rap Albums. Deşi au existat zvonuri cum că trupa Migos s-ar fi destrămat, cei trei nu au făcut niciun anunţ oficial.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media