Un bărbat din Cimișlia riscă 15 ani de detenție, după ce și-ar fi omorât concubina în bătaie

2 decembrie 2022, 18:08 Justiție 109
Procuratura Generală.  Sursa: Replica Media

Procuratura raionului Cimișlia anunță că a finisat urmărirea penală și a remis pe masa magistraților cauza penală în privința unui bărbat de 35 de ani învinuit de violență în familie care s-a soldat cu deces.

În rezultatul acțiunilor de urmărire penală, întreprinse de angajații Procuraturii raionului Cimișlia și ai Inspectoratului de Poliție Cimișlia, s-a stabilit, că învinuitul, la 10 octombrie curent, pe parcursul nopții, aflându-se într-o casă de la marginea orașului Cimișlia, fiind în stare de ebrietate alcoolică, din motive de gelozie, și-a lovit și maltratat concubina de 38 de ani cu pumnii și picioarele, peste diferite regiuni ale corpului, după care, a doborât-o la sol și i-a aplicat lovituri cu picioarele în regiunea cutiei toracice, cauzându-i astfel leziuni corporale grave, care au dus la decesul victimei.

La 11 octombrie, făptuitorul a fost reținut pentru un termen de 72 de ore de către organul de urmărire penală, ulterior în privința învinuitului fiind aplicată măsura preventivă - arestul preventiv, care a fost prelungit până la moment.

Procuratura Generală menționează că învinuitul nu este la prima abatere de ordin penal.

Notă: Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată până când vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.
Diana
publicat de:
Diana Severin
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media