ULTIMA ORĂ/ Antrenorul lui Sheriff Tiraspol, Stjepan Tomas, a demisionat înaintea meciului cu Manchester United

25 octombrie 2022, 10:59 Sport 259
Stjepan Tomas.  Sursa: FC Sheriff

În ajunul meciului cu Manchester United, Sheriff a anunțat oficial că antrenorul principal al clubului, Stjepan Tomas, și-a dat demisia.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul Sheriff, Stepan Tomas și-a luat vina pentru înfrângerea cu Petrocub Hîncești (0:1, runda a 12-a a Superliga).

Antrenorul principal a creat echipa de la zero și a condus-o timp de 4 luni. Sub conducerea sa, clubul a avansat în faza grupelor din Europa League.

Conducerea clubului i-a mulțumit lui Stjepan Tomas și staff-ului său de antrenori pentru munca depusă, contribuția la dezvoltarea clubului și promovarea acestuia pe arena internațională.

Reamintim că în această joi, 27 octombrie, „Sheriff” va juca împotriva „Manchester United” în faza grupelor din Europa League. Meciul va avea loc la Old Trafford și va începe la ora 22:00.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media