ULTIMA ORĂ/ Antrenorul lui Sheriff Tiraspol, Stjepan Tomas, a demisionat înaintea meciului cu Manchester United

25 octombrie 2022, 10:59 Sport 183
Stjepan Tomas.  Sursa: FC Sheriff

În ajunul meciului cu Manchester United, Sheriff a anunțat oficial că antrenorul principal al clubului, Stjepan Tomas, și-a dat demisia.

Potrivit informațiilor publicate pe site-ul Sheriff, Stepan Tomas și-a luat vina pentru înfrângerea cu Petrocub Hîncești (0:1, runda a 12-a a Superliga).

Antrenorul principal a creat echipa de la zero și a condus-o timp de 4 luni. Sub conducerea sa, clubul a avansat în faza grupelor din Europa League.

Conducerea clubului i-a mulțumit lui Stjepan Tomas și staff-ului său de antrenori pentru munca depusă, contribuția la dezvoltarea clubului și promovarea acestuia pe arena internațională.

Reamintim că în această joi, 27 octombrie, „Sheriff” va juca împotriva „Manchester United” în faza grupelor din Europa League. Meciul va avea loc la Old Trafford și va începe la ora 22:00.

Anatol
publicat de:
Anatol Cibotari
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media