The Sun: Cel puțin 12 jucători și membri ai staf-ului de la Manchester United ar fi suferit intoxicație alimentară după meciul de la Chișinău. De ce această versiune este puțin probabilă

19 septembrie 2022, 13:44 Sport 733
Jucătorii Manchester United la ieșirea din hotel.  Sursa: Replica Media

Tabloidul britanic „The Sun” anunță într-o știre exclusivă că cel puțin 12 jucători și membri ai staff-ului echipei Manchester United au acuzat o intoxicație alimentară după meciul de joi, 15 septembrie de la Chișinău cu Sheriff Tiraspol. Informația nu a fost confirmată de super-clubul englez, iar după modul cum au petrecut timpul în Moldova super-starurile engleze, pare puțin probabil ca să se fi intoxicat în capitală.

„Jucători și membri ai staff-ului Manchester United au fost loviți de o suspectă otrăvire cu mâncare după victoria echipei în Moldova. (...) O parte din trupă a început să se simtă rău de vineri. Deocamdată au fost afectați 12 oameni de la United. Clubul încearcă să afle dacă acest grup a mâncat ceva la Chișinău sau în avionul cu care s-au întors”, scrie publicația recunoscută pentru subiectele de scandal care de multe ori s-au dovedit a fi neadevărate sau cel puțin exagerate.

Clubul Manchester United nu a publicat niciun fel de informație la subiect pe resursele sale oficiale. Nu mai puțin de 19 jucători ai super-clubului englez au fost convocați la meciurile naționalelor din care fac parte și nu au acuzat probleme de sănătate.

La Chișinău, echipa Manchester United s-a cazat într-un hotel al unei renumite rețele internaționale unde, potrivit unor surse ar fi ocupat integral etajul 2 al stabilimentului. Am solicitat o reacție de la administrația hotelului, însă până la publicarea acestei știri nu am primit vreun răspuns.

Potrivit acelorași surse, este greu de crezut că acel grup de jucători și membri ai staff-ului ar fi putut să se otrăvească din cauza condițiilor sau mâncării de la hotel. Asta deoarece oaspeții britanici au venit nu doar cu propriul bucătar, dar și cu produsele lor. Măsurile de securitate și control au fost fără precedent pentru o echipă de fotbal care vizitează Republica Moldova. Jucătorii au avut interzis de a ieși din hotel, nu s-au antrenat pe stadionul Zimbru, doar în ziua meciului făcând o încălzire într-o curte interioară a hotelului, au avut contacte minime cu personalul stabilimentului sau orice alți vizitatori.

În bucătărie, măsurile luate au fost excepționale, bucătarii hotelului fiind exceptați de la pregătitul mesei, fiind doar implicați în asistența bucătarului venit din Anglia. „Ca să înțelegeți ce tip de control era, bucătarul englez a făcut un scandal monstru pentru că i s-a adus o sticlă de ulei de măsline deschisă și nu una sigilată”, ne-a spus sursa care spune că maximum din hotel ce au luat sunt niște portocale și banane.

De menționat că echipa s-a cazat în seara zilei de miercuri 14 septembrie și l-a părăsit a doua zi la 18.00, chiar înaintea meciului de pe stadionul Zimbru. Imediat după meci, la ora 23.45 a decolat cu același avion privat la Manchester.

Cristian
publicat de:
Cristian Jardan
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media