Cancelarul german Olaf Scholz, testat pozitiv la coronavirus. Zilele trecute s-a întâlnit și cu Maia Sandu

26 septembrie 2022, 15:26 Externe 40
Olaf Scholz.  Sursa: Britta Pedersen/Pool via REUTERS

Cancelarul german Olaf Scholz a fost testat pozitiv la COVID-19 la revenirea dintr-un turneu în Orientul Mijlociu, a anunţat astăzi purtătorul său de cuvânt, Steffen Hebestreit, citat de Politico.

Cancelarul german Olaf Scholz a fost testat pozitiv covid-19 la întoarcerea dintr-un turneu în Orientul Mijlociu, anunţă luni un purtător de cuvânt al Guvernului, Steffen Hebestreit.

Olaf Scholz, în vârstă de 64 de ani, prezenta „simptome uşoare” de gripă şi a fost testat pozitiv COVID-19, luni. El s-a izolat în apartamentul său de la sediul Cancelariei, anunţă Steffen Hebestreit.

Cancelarul urmează să participe virtual la reuniunile prevăzute în zilele următoare, precizează purtătorul de cuvânt. Olaf Scholz a fost testat pozitiv la întoarcerea dintr-un turneu rapid, în acest weekend, în Arabia Saudită, Qatar şi Emiratele Arabe Unite (EAU), în care a încercat să găsească noi surse de aprovizionare cu energie a Germaniei.

Amintim că, președinta Republicii Moldova Maia Sandu s-a întâlnit, la Berlin, cu cancelarul german Olaf Scholz. În cadrul întrevederii s-a discutat modalități de aprofundare a relațiilor moldo-germane în energie, economie și securitate.

Anatol
publicat de:
Vorbim pe față, nu? Ne pasă de fața ta, în măsura în care nu dorim să-ți pice (fața, decât de la chestii pozitive). Și așa cum prea multă față nu strică, atunci când vorbim de Facebook, te invităm să ne urmărești și pe pagina noastră de Facebook, pentru a rămâne cu fața curată, știi?
 

Discuțiile Replica Media