Un cetățean ucrainean, condamnat la peste 3 ani de închisoare, pentru organizarea migrației ilegale

17 ianuarie 2023, 09:56 Justiție 61
Procuratura Generală.  Sursa: Replica Media

Un cetățean ucrainean, învinuit pentru organizarea migrației ilegale a fost condamnat în primă instanță de către organele de drept ale Republicii Moldova la 3 ani și 3 luni privațiune de libertate.

Amintim că, în luna noiembrie 2022 a fost inițiată o cauză penală pe numele cetățeanului ucrainean, ca urmare a reținerii acestuia în flagrant în zona de competență a SPF Copceac. Acesta ar fi organizat intrarea ilegală a unui bărbat ucrainean pe teritoriul Republicii Moldova.

Pentru serviciile sale ar fi pretins suma de 4.000 dolari americani, bani care au și fost depistați în cadrul percheziției mijlocului de transport, ce îi aparținea.

Astfel, în rezultatul acțiunilor de investigație și a măsurilor procesual penale, desfășurate de către polițiștii de frontieră din cadrul Direcției regionale Sud, sub coordonarea Procuraturii raionului Taraclia, s-a stabilit implicarea cetățeanului ucrainean în organizarea migrației ilegale, cauza penală având ca finalitate condamnarea acestuia la 3 ani și trei luni privațiune de libertate.

Alina
publicat de:
Alina Baran
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media