METEO/ Ploi abundente și vreme rece astăzi

13 iunie 2023, 07:25 Mediu 155
Zi ploioasă.  Sursa: replicamedia.md

Condiții meteorologice nefavorabile, cu ploi puternice și temperaturi scăzute pentru această perioadă a anului.

Astăzi, 13 iunie, ne așteaptă o zi plină de precipitații și temperaturi mai scăzute decât media obișnuită pentru această perioadă. Cerul va fi complet acoperit de nori, iar intensitatea precipitațiilor va ajunge la 4.63 milimetri pe oră.

Temperatura maximă înregistrată pe parcursul zilei va fi de aproximativ 20°C, cu 5°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă. Pe timpul nopții, termometrele vor arata valori în jurul a 14°C, cu 6°C mai frig decât temperatura medie din această perioadă.

Vântul va sufla dinspre sud-sud-est (SSE), având rafale ce pot atinge viteza de 8.93 metri pe secundǎ și o vitezǎ constantǎ de aproximativ 4.26 metri pe secundǎ. Soarele va rãsari la ora 05:28 și se va apune la ora 20:41.

Mâine se anunțǎ o îmbunãtãţire a condiţiilor meteorologice, cu cer în mare parte clar şi temperaturi în creştere, atingând maxime de 25°C şi minime de 15°C. Precipitaţiile vor fi reduse, cu o intensitate de 0.72 milimetri pe oră.

Delia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media