METEO/ Vremea ploioasă continuă astăzi

20 mai 2023, 07:20 Mediu 239
Zi ploioasă.  Sursa: replicamedia.md

Condiții meteorologice nefavorabile cu ploi și cer în totalitate acoperit de nori

Astăzi, sâmbătă, 20 mai, vremea rămâne instabilă, cu precipitații și un cer complet acoperit de nori. Temperatura maximă va fi de 26°C, cu 4°C mai cald decât temperatura medie din această perioadă, iar cea minimă va ajunge la 16°C pe timpul nopții, cu 14°C mai cald decât temperatura medie.

Precipitațiile vor avea o intensitate de 0.57 milimetri pe oră și se vor manifesta sub formă de ploaie. Soarele va răsări la ora 05:36 și va apune la ora 20:26. Vântul va sufla dinspre est-nord-est (ENE) cu o viteză medie de 5.16 metri pe secundă și rafale care pot atinge viteza de 11.29 metri pe secund.

Pentru zilele urmatoare, prognoza meteo indicată pentru mâine este în mare parte clar, cu temperaturi între 24°C ziua și 14°C noaptea. Precipitațiile vor continua să cadã sub formã de ploaie având o intensitate de aproximativ 0.38 milimetri pe orã.

Delia
publicat de:
„Adevăratele modele de stil: înjurătura, telegrama şi epitaful.” (Emil Cioran). Noi tot suntem stilați, într-o manieră pur civilizată, asfel ne poți citi și pe Telegram, unde instant publicăm articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media