VIDEO/ Dan Timofei, un tânăr de 26 din Ungheni, i-a impresionat pe jurații de la SuperStar România. Carla's Dreams: „Ai făcut cinste țării din care ai venit”

3 octombrie 2021, 15:16 Muzică 4164
Dan Timofei.  Sursa: SuperStar

Dan Timofei, un tânăr de 26 de ani din Ungheni, a avut toate calitățile pentru a trece mai departe emisiunea „SuperStar România”, difuzată pe Pro TV. Tânărul este solist și chitarist al trupei de rock alternativ Wax Road de la Ungheni.

Dan a ales să interpreteze piesa Shooting Stars al trupei Rival Sons.

La finalul interpretării piesei, Andrei a avut parte doar de cuvinte de laudă din partea juraților.

„Îi place foarte mult timbrul tău. Îmi place că nu vrei să complici lucrurile. E totul simplu și frumos, dar în același timp și complicat. Îmi place foarte tare de tine”, a menționat Raluka, una din jurați.

„Ai făcut cinste țării din care ai venit”, a spus Carla's Dreams la finalul interpretării.

Dan a început să cânte la chitară când avea 13 ani. La scurt timp, a plecat la Școala de Muzică, unde și-a făcut cunoștință cu viitorul său profesor Alexandru Mostovoi, care revenise recent din Statele Unite ale Americii; acesta fiind, de fapt, un basist de jazz.

În timp, Dan a început să se descurce și vocal . Nu a studiat canto niciodată și spune că chitara l-a dezvoltat. Trupa lui Dan este una relativ cunoscută în Republica Moldova însă și în România. Au cântat chiar și la Elecric Castle în fața a mii de oameni. Scopul său în emisiune este să își facă trupa cât mai cunoscută căci au investit foarte multă muncă în proiect. Își produc singuri piesele, scriu, înregistrează. În timpul pandemiei Dan a plecat în UK unde a muncit ca șofer de livrări timp 6 luni. Și-a dat seama că poate trăi și o viață normală însă nu este tocmai ceea ce își dorește. Are visuri mărețe în ceea ce privește cariera.


Diana
publicat de:
Diana Severin
Nu da pasărea din mână pe știrile false de pe gard! Urmărește-ne și pe Twitter pentru articole exclusive, știri și informații de ultimă oră.
 

Discuțiile Replica Media